Lidia Buble, prima reacție după ce presa mondenă a afirmat că artista are un nou iubit

Lidia Buble, prima reacție după ce presa mondenă a afirmat că artista are un nou iubit
Citeste mai mult despre: Lidia Buble,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Decembrie 2020
Data actualizare: 15 Decembrie 2020
În vara acestui an, Lidia Buble a rămas singură, după ce s-a despărțit de partenerul ei, însă în ultimele luni presa mondenă a notat că artista ar fi încercat să-și refacă viața alături de fratele Elenei Gheorghe sau de Cornel Ilie de la Vunk, niciuna dintre aceste informații nefiind însă confirmată de niciuna dintre vedete.

Acum, despre Lidia Buble se spune că ar fi într-o relație cu medicul estetician Ensar Dumar, alături de care tabloidele afirmă că artista și-a petrecut vacanța din Zanzibar. Nici această idilă nu a fost confirmată de niciuna dintre părțile implicate, astfel că nimeni nu știe exact dacă Lidia Buble este în continuare singură sau dacă are un nou iubit.

Cu toate acestea, tânăra artistă ar fi anunțat pe Instagram, potrivit presei monedene, că s-a mutat în casă nouă și că este bine.

„M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe story. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi. Mi-e și foame. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți, că sunt foarte bine. Și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a spus Lidia Buble.

foto: Instagram Lidia Buble

Vezi și: The Artist Awards revine! În decembrie, la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies