Lidia Buble și-a găsit mașina de lux vandalizată. Cum a reacționat artista

Lidia Buble și-a găsit mașina de lux vandalizată. Cum a reacționat artista
Citeste mai mult despre: Lidia Buble, masina vandalizata,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Februarie 2021
Data actualizare: 21 Februarie 2021
A fost un weekend încărcat de emoție pentru Lidia Buble. Artista a avut doi sărbătoriți în familie și le-a spus fanilor de pe Instagram că se poate lăuda cu o familie minunată.

Beniamin și Elisei, frații artistei, și-au aniversat zilele de naștere, iar Lidia Buble le-a transmis urări și prin intermediul contului de socializare. „Știți că v-am spus în filmările anterioare că efectiv în fiecare zi avem sărbătoriți în familie, iar astăzi am alți doi sărbătoriți, nu doar unul. Este vorba despre doi frați mai mari de ai mei; unul mai mare, Beniamin și cel mai mic decât mine, Elisei, cărora vreau să le spun și aici, pe Instagram, un sincer și un călduros ”La mulți ani”. Băieți, să fiți sănătoși și binecuvântați de Dumnezeu cu tot ceea ce aveți voi nevoie. Să vă fie viața numai un zâmbet și să întâlniți numai oameni frumoși, așa ca voi, cât v-o ține Dumnezeu pe acest pământ”, a spus emoționată artista. 

Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată în parcare

Spre seară, artista a avut parte de un moment neplăcut. Lidia și-a găsit mașina zgâriată și a înregistrat un mesaj pentru cel sau cea care i-a făcut paguba.

„Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva, sincer...Ce să zic? Îți mulțumesc frumos! Ești o drăguță sau un drăguț (...) Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede că zgârietura a fost făcută cu o cheie. Nu înțeleg. Îmi este milă de tine, sincer. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea si scumpa mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să te simți mai bine. Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu…Sper să te gândești la ce-ai făcut și să-ți pară rău măcar, să nu mai repeți. Ce zici?”, a fost mesajul transmis de cântăreață.

Artista a tratat problema cu mult calm și tocmai pentru că a vrut să demonstreze că incidentul nu a afectat-o, a revenit la postările cu care și-a obișnuit fanii. Adică fotografii în ipostaze sexy, în care își etalează mândră silueta.

Fotografii: Instagram lidiabuble

Vezi și VIDEO: zaSami & Tsuki au fost impresionați de cât de mult a evoluat Valorant - Facem Level (Gen Session) – episodul 18


FULLSCREEN
Lidia Buble și-a găsit mașina de lux vandalizată. Cum a reacționat artista
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies