Lili Sandu mărturisește că era împotriva vaccinării, dar într-un final s-a imunizat împotriva noului coronavirus

Lili Sandu mărturisește că era împotriva vaccinării, dar într-un final s-a imunizat împotriva noului coronavirus
Citeste mai mult despre: Lili Sandu, coronavirus, vaccin,
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
La început, la fel ca mulți alții, s-a ferit de vaccinare, dar într-un final a avut curajul să facă acest pas, chiar dacă emoționată.    
Pe Instastory-uri a transmis că a mers la centrul de vaccinare unde i-a fost administrată prima doză împotriva noului coronavirus, dar a povestit și ce anume a convins-o să facă acest pas:

„Astăzi a fost ziua pe care am tot evitat-o. Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că…tot mai multe cazuri și am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Tomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui. Nu e un story în care vă pun să vă vaccinați. Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general. voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți, nu trebuie să ascultați de nimeni. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din țară.

Era o întreagă corvoadă și pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri și dintre prieteni…se cam strânge lanțul și nu dintre cele mai fericite și m-am speriat un pic, recunosc. M-am și documentat înainte să pot să alăptez, e ok, sper să fie bine, dar tot Dumnezeu trebuie să te protejeze”, a spus Lili Sandu pe Instagram.
 
Lili Sandu a născut acum un an și spune că apariția bebelușului o împlinește mai mult ca orice. 


Foto: Instagram Lili Sandu

Vezi și: Mamuții sunt readuși la viață- Video pe Pro Tv Plus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies