Lili Sandu, tot mai transformată de sarcină! E tot frumoasă, dar...diferită

Lili Sandu, tot mai transformată de sarcină! E tot frumoasă, dar...diferită
Citeste mai mult despre: Lili Sandu, sarcina, transformare,
Data: 06 Aprilie 2020
De Valentine's Day, pe 14 februarie 2020, Lili Sandu a anunțat la emisiunea "Vorbește lumea", că este însărcinată cu Silviu Țolu.     
De atunci, viața ei s-a transformat radical, iar pandemia de coronavirus a accentuat schimbările. Lili însă e fericită că e mama și, desi corpul ei, până acum de fotomodel, se transformă, vedeta strălucește în pozele de pe Instagram. Cele mai recente o arată cu burtica de gravidă mult evidențiată, cu trăsăturile ușor schimbate, dar la fel de tonică și de frumoasă.
 
Alături de poze, vedeta a scris:

“Jurnal de carantina ziua 35:
Băieții mei m-au scos la un date in curte!❤️????
Silviu fericit sa și simta băiatul cum mișcă pentru prima data, bebe fericit sa i audă pe mami și tati iar eu... eu recunoscătoare sa fiu binecuvântata de aceste momente de fericire mai ales in zile astea de încercare pentru noi toți.
Ahhh, ei nu știu, dar mai sunt fericita și pentru ca încă încap in hainele pe care mi le am comandat.” 

Citește și
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe


Vedeta a avut mai multe încercări de a rămâne însărcinată și era gata să apeleze inclusiv la fertilizarea în vitro. A rămas însă gravidă pe cale naturală. "N-a știut nimeni până astăzi, în afară de familie și prieteni. Sunt în a patra lună de sarcină și îmi doresc să nasc natural", a declarat artista la “Vorbește lumea”, când a făcut marele anunț.”


 

Lili Sandu este mai mare decât iubitul ei cu 12 ani și au o relație de aproape 5 ani. Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că pentru ea, diferenţa de 12 ani nu a fost  nicio problemă, dar a avut momente în care a fost reticentă, fiind influenţată de alte persoane. 
 
Lili a mai povestit că s-a îndrăgostit de Silviu pentru că este un bărbat sincer, pentru că la început îi trimitea scrisori şi pentru că alături de el a simţit că trăieşte autentic, fără măşti. 
 
Atunci când sunt împreună, Lili şi Silviu îşi petrec mult timp în bucătărie. Ea e expertă în clătite, iar el în preparate din carne, de care însă, din păcate, Lili nu se atinge, pentru că de ani de zile are un regim vegan.


PE PRO TV PLUS VEZI VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: INSTAGRAM LILI SANDU

FULLSCREEN
Lili Sandu
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies