Linda Evangelista, imaginea celei mai noi campanii Fendi! Cum arată modelul la 57 de ani

Linda Evangelista, imaginea celei mai noi campanii Fendi! Cum arată modelul la 57 de ani
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Iulie 2022
Data actualizare: 20 Iulie 2022
Linda Evanghelista este „back in business”, iar fanii modelului sunt în extaz. Canadianca este imaginea celei mai noi campanii Fendi și a postat pe Instagram cât este de “recunoscătoare” pentru această șansă.

Considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase femei din lume, Linda a făcut în toamna anului trecut câteva dezvăluiri cutremurătoare. Modelul a trecut pragul medicilor esteticieni, iar procedura la care a apelat i-a distrus chipul. 

Linda Evangelista (57 de ani) a mărturisit că a fost nevoită să se retragă din viața publică din cauza că a fost “desfigurată brutal”, ca efect secundar al unei proceduri de slăbire, numită CoolSculpting. Fostul model a spus că a făcut șapte sesiuni, însă în loc să slăbească, și-a înmulțit celulele grase. 

Ea a povestit pentru People că a refuzat să mai mănânce și a crezut că înnebunește, la propriu, în momentul în care s-a privit în oglindă și a văzut tot felul de umflături. Vedeta a spus că a rămas permanent deformată, deși de atunci a mai suferit câteva liposucții, pentru a elimina acele umflături. 

“Adoram să defilez pe podium. Acum tânjesc după o întâlnire cu o persoană cunoscută. Nu mai pot trăi așa, ascunzându-mă și fiindu-mi rușine. Nu mai pot trăi cu această durere. Sunt pregătită, în sfârșit, să vorbesc”, spunea Linda Evangelista, într-un interviu pentru People.

În imaginile surprinse în acea perioadă de paparazzi, Linda nu amintea cu nimic de femeia care făcea furori cu frumusețea ei. 

Din fericire, Linda și-a recăpătat încrederea în ea și s-a întors la marea ei iubire: modellingul. Vedeta a postat o fotografie din campania Fendi, dar și una în care se pregătește pentru shooting. 

„Sublimă”, “Ai rupt internetul!”, “Ești o legendă!”, “Incomparabila Linda”, “Am așteptat atât de mult, dar regina s-a întors”, “Ești cea mai frumoasă persoană pe care am văzut-o în viața mea”, “Chipul care a fost pe mii de coperte”, i-au scris fanii. 

Fotografii: Getty Images/ Pofimedia Images

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies