Lino Golden, fotografie din copilărie. Puțini știu că artistul a dus o luptă grea cu kilogramele în plus

Lino Golden, fotografie din copilărie. Puțini știu că artistul a dus o luptă grea cu kilogramele în plus
Citeste mai mult despre: Lino Golden, Lino Golden in copilarie,
Data publicarii: 19 Ianuarie 2021
Data actualizare: 02 Mai 2021
Lino Golden este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar puțini știu că, în copilărie, acesta a dus o luptă grea cu kilogramele în plus.

Radu Cârstea, cunoscut ca Lino Golden, se bucură de un real succes în industria muzicală din România. Fiul adoptiv al lui Alex Velea și-a făcut debutul în muzică acum câțiva ani, când nu arăta deloc ca astăzi. Dacă acum își expune corpul bine lucrat, până acum ceva timp artistul era mult mai gras, de aceea a apelat în urmă la o operație de înlăturare a pielii în exces.

Lino nu pare să se rușineze cu faptul că a fost mai gras, ba, din contră, artistul împărtășește cu fanii de pe Instagram imagini din acea perioadă, pentru a-i motiva să facă schimbări.

Recent, acesta a distribuit o fotografie din copilărie, de când era un puști dolofan. Postarea a venit însoțită de descrierea: “Ce trece timpul învățați să prețuiți momentul.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lino ???? (@linogolden)

Fanii de pe Instagram au reacționat imediat, iar postarea a strând mii de aprecieri și sute de comentarii: “Chiar dacă nu e sănătos să fii mai plinuț, pot spune că era copil frumusel și atunci , se văd ochii lui. Dar transformarea e foarte mare”,  ”Nu cred! Bravo Lino pentru ambiție”, ”Fiecare vârstă are frumusețea ei!”, au fost doar câteva dintre reacții.

Sursă foto: Instagram Lino Golden
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies