Liviu Dragnea, primele declarații după ce s-a speculat că are o nouă iubită tânără

Liviu Dragnea, primele declarații după ce s-a speculat că are o nouă iubită tânără
Citeste mai mult despre: Liviu Dragnea, Facebook, oana leonte,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Iulie 2022
Data actualizare: 26 Iulie 2022
Zilele trecute, în presă au apărut informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi din nou într-o relație, după mai bine de șase luni după ce s-a despărțit de Irina Tănase.

Potrivit zvonurilor, noua iubită a lui Liviu Dragnea ar fi Oana Leonte, o profesoară de franceză în vârstă de 25 de ani din Buzău, care face parte și din Alianţa pentru Patrie (APP), partidul fostului lider PSD, acolo unde ea este lider al tinerilor.

După ce știrea conform căreia Liviu Dragnea iubește din nou s-a viraliat în mediul online, politicianul a scris un mesaj pe Facebook prin care afirma că totul este o minciună.

„Au apărut în ultimele zile diverse articole  despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumarate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă. Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba”, a scris Liviu Dragnea pe celebra rețea de socializare.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Emilia Popescu - „Una m-a scuipat pe stradă”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies