Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit printr-un SMS? Ce s-a întâmplat de fapt?

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit printr-un SMS? Ce s-a întâmplat de fapt?
Citeste mai mult despre: Liviu Dragnea, despartire, Irina Tanase, sms,
Data publicarii: 05 Decembrie 2021
Data actualizare: 05 Decembrie 2021
Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi.
În 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Relația lor a început să fie cunoscută doi ani și jumătate mai târziu și nu părea că cei 29 de ani difereță le stau în cale.  

 
Presa anunță însă că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit! Click citează o sursă din anturajul celor doi și anunță că separarea s-a produs prin sms: 
 
”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit(... ) Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat.(... ) I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta."

FOTO: FACEBOOK LIVIU DRAGNEA
 / AGERPRES

Vezi pe PRO TV PLUS: Trending cu Daragiu - Johnny Depp și dependența de vinuri scumpe
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!