Lora și-a bulversat fanii după ce a apărut cu o rochie de mireasă în brațe: “Ai ceva să ne zici?”

Lora și-a bulversat fanii după ce a apărut cu o rochie de mireasă în brațe: Ai ceva să ne zici?
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 24 Noiembrie 2022
Data actualizare: 24 Noiembrie 2022
Lora și-a surprins cei peste 1,3 milioane de urmăritori de pe contul de Instagram, după ce s-a filmat într-un atelier cu rochii de mireasă. 

Îndrăgita artistă e toată numai un zâmbet în timp ce se filmează cu o rochie de mireasă în brațe, iar pe fundal se aude melodia “Surrender", a artistei Natalie Taylor.

“Ai ceva să ne zici...?”, a întrebat-o Roxana Nemeș.

“Strălucești!”, „Nu se poate! Radiezi de fericire!”, „Ne chemi la nuntă?”, „Îți stă superb! Ești cea mai frumoasă!”, „Minunată!”, „Ador! Efectiv strălucești!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii Lorei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Lora a risipit și misterul într-un comentariu lăsat unei prietene: “Ha ha, doar mă distrez, draga mea. Dacă e ceva..vei fi invitată”.

Artista se află într-o relație cu impresarul Ionuț Ghenu de 7 ani. În primăvară, Lora a dezvăluit că e pregătită să devină mamă și că și-ar dori să aibă fată și băiat. Acest lucru nu s-a întâmplat până acum fiindcă a pus mereu cariera pe primul loc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

„Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, declara Lora, anul trecut, pentru OK! Magazine despre nunta cu Ghenu.

Fotografii: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies