Loredana Groza, într-o nouă ipostază provocatoare pe Instagram. Imaginea care nu putea trece neobservată

Loredana Groza, într-o nouă ipostază provocatoare pe Instagram. Imaginea care nu putea trece neobservată
Sursa FOTO: Instagram
Autor: Redactia
Data publicarii: 06 August 2020
Data actualizare: 06 August 2020
Loredana Groza este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din industria muzicală autohtonă. Vedeta, care a împlinit 50 de ani în această vară, este mereu surprinzătoare și reușește întotdeauna să își încânte fanii de pe rețelele de socializare. 

O artistă desăvârșită, Loredana este și o vedetă lipsită de inhibiții. O dovedesc zilnic postările pe care le publică pe rețelele de socializare. 

Loredana își încântă frecvent fanii cu imagini inedite, realizate fie în vacanță, fie în intimitatea casei sale. Un lucru este cert, indiferent de locul în care alege să se fotografieze, artista reușește să stârnească valuri de reacții datorită ipostazelor în care se lasă imortalizată. 

Recent, Loredana a publicat o fotografie realizată în vacanță, la malul mării. Cu luna în fundal și bustul aproape dezgolit în prim plan, artista a aprins imaginația fanilor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New moon blessings ???????? #Agurida❌❌ #moonlight #moonart #luna

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on


Unii dintre ei s-au simțit chiar inspirați atunci când și-au văzut preferata în această ipostază și i-au scris și câteva mesaje extrem de poetice. "Sânii tăi sălbatici sunt precum luna care răsare în zare!" este doar unul dintre complimentele primite de Loredana Groza din partea prietenilor săi virtuali. Vezi și: Cum să faci „duet” de unul singur

  • Sursa FOTO: InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies