Loredana Groza, mesaj emoționant după ce Cornelia Catanga a murit

Loredana Groza, mesaj emoționant după ce Cornelia Catanga a murit
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Martie 2021
Data actualizare: 27 Martie 2021
Din păcate pentru industria muzicală românească, una dintre cele mai talentate artiste pe care le-a avut vreodată țara noastră, Cornelia Catanga, a murit.

Supranumită Regina Muzicii Lăutărești, Cornelia Catanga a făcut stop cardio-respirator în propria locuință, iar apropiații ei afirmă că avea și COVID-19, boală în care artista nu credea.

După ce Cornelia Catanga a murit, în mediul online au apărut mai multe reacții din partea vedetelor și artiștilor care au urcat pe aceeași scenă cu ea de-a lungul anilor. Una dnitre personalitățile care și-a luat rămas bun de la Cornelia Catanga pe Instagram este și Loredana Groza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

„Am cântat prima oară pe scenă alaturi de Cornelia Catanga în 2000, în concertul Agurida, regizat de regretatul Ducu Darie. A fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care l-am trăit vreodată pe scenă. Talentul uriaș, vocea, carisma, frumusețea și hazul Corneliei nu se pot compara cu nimeni și nimic! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit ca artist și femeie, regină a muzicii lăutărești! Te voi păstra în inima mea... Adio, Cornelia dragă... Drum bun către stele”, a scris Loredana Groza în dreptul unui clip video în care apare pe scenă alături de Cornelia Catanga și care  a adunat rapid peste 50.000 de like-uri.

foto: Agerpres; Instagram Loredana Groza

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Medic obstetrician-ginecolog, locație cabinet ecograf maternitatea Regina Maria Băneasa
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies