Loredana și-a uimit fanii cu o iluzie optică. Cum și-a făcut apariția în public

Loredana și-a uimit fanii cu o iluzie optică. Cum și-a făcut apariția în public
Citeste mai mult despre: Loredana, iluzie optica,
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Ianuarie 2020
Data actualizare: 18 Ianuarie 2020
Loredana a găsit cea mai originală metodă de a-și promova concertul Agurida XX, de pe 11 aprilie, de la Sala Palatului. Aceasta a atras atenția fanilor cu o postare inedită: pare că aleargă complet goală în parc :)

Îmbrăcată într-o bustiera de culoarea pielii și o pereche ultra mulată de colanți în același ton, Loredana își face apariția pe aleea unui parc… în alergare. Apoi, spre surprinderea fanilor, face o săritură demnă de o atletă. Până nu s-a apropiat de camera de filmat, vedeta părea că este complet goală în public.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe

“Să sari peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze și să cazi întotdeauna în picioare". #AguridaXX #11Aprilie #SalaPalatului” -  este mesajul care însoțește clipul postat de Loredana.

Vedeta s-a folosit de această iluzie optică sexy pentru a-și promova concertul Agurida XX de la Sala Palatului.

Spectacolul transpune pe scena Sălii Palatului atmosfera concertului original AGURIDA, o imagine remarcabilă a începutului de secol, în mahalaua Bucureştilor, în cadrul unei petreceri cu lăutari, orăşeni, negustori, drumeţi veniţi de pretutindeni, boieri, domni şi domniţe, feciori şi fete frumoase – un univers pitoresc, plin de emoţie şi candoare.

LOREDANA interpretează un personaj carismatic, o divă enigmatică, într-un concert/musical postmodern, călătorind prin timp și spațiu, prin genuri muzicale diverse, interpretând cântece nemuritoare într-o manieră personală. Petrecerea AGURIDA 20 se vă proiecta într-o lume suprarealistă,într-un un etno rave rock party - un festival al luminilor, o celebrare a ciclului vieții, și un drum pe cărările imaginației şi ale dragostei.

Fanii ei sunt obișnuiți însă cu astfel de postări sexy. “Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea Loredana într-un interviu pentru protv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!