Luca, fiul lui Reghecampf din prima căsnicie, despre Anamaria Prodan: "Este ca a doua mamă pentru mine"

Luca, fiul lui Reghecampf din prima căsnicie, despre Anamaria Prodan: Este ca a doua mamă pentru mine
Data publicarii: 26 Octombrie 2021
Data actualizare: 26 Octombrie 2021
Anamaria Prodan povestește în cartea pe care a scris-o, "Da, sunt cea mai bună", că relația cu Luca, primul copil al lui Laurențiu Reghecampf, a început când acesta era foarte mic. 
Anamaria scrie că totul a venit în urma a ceea ce i-a spus antrenorul:
 
”Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Ei i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită." 

Mai mult, Anamaria Prodan l-a rugat pe Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, să vorbească despre ea pentu a-l cita în carte. Acesta a mărturist lucruri care pe unii îi surprind:

”Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris.
 
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec prin momente dificile, dar cel mai afectat pare a fi celălalt băiat al antrenorului, fiul celor doi, Laurențiu Junior, alintat Bebeto. 
 
Chiar mama sa a afirmat La Măruță:
 
"Copilul meu nu își dorește să aibă de-a face cu nimeni. Azi este o umbră, la 13 ani. Era o Dumnezeire de copil. dacă făcea asta când era mic, nu înțelegea! Acum însă spune că îi e rușine să iasă pe stradă."


FOTO: LUCA REGHECAMPF INSTAGRAM


ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF

Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies