Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng! Ce reproșează mama viitoarei mirese

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng! Ce reproșează mama viitoarei mirese
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 18 August 2022
Data actualizare: 18 August 2022
Luca Reghecampf a făcut un pas important în relația lui cu Asiana Peng! Băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Deși ar trebui să fie un motiv de bucurie, mama fetei este revoltată. Iată ce spune Silvana despre o posibilă nuntă! 

Luca Reghecampf este cel mai mare băiat al lui Laurențiu Reghecampf, rezultat din căsnicia antrenorului cu Mariana Pffeifer. Acesta a stat departe de scandalul tătălui său cu Anamaria Prodan și a continuat să își vadă de propriile interese specifice vârstei. Recent, acesta a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng, însă mama viitoarei mirese nu este foarte fericită. Silvana Peng susține că fiul antrenorului de fotbal ar face nunta, însă nu are banii necesari. 

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, a spus Silvana pentru Click.ro. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asiana (@asianapeng)


Silvana Peng a fost contactată de jurnaliștii sursei menționate anterior, pentru a oferi detalii referitoare la nuntă. Aceasta a spus clar că nu are nicio informație și că ar trebui să fie întrebați părinții lui Luca Reghecampf. Mai mult decât atât, ea a recunoscut că cererea în căsătorie a avut loc în casa mamei Asianei Peng. 

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a spus, vizibil deranjată, femeia.

Sursă foto: Luca Reghecampf/Instagram, Asiana Peng/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies