Mădălina Ghenea, apariție încântătoare la plajă alături de fiica ei. Cât de frumoasă este micuța Charlotte

Mădălina Ghenea, apariție încântătoare la plajă alături de fiica ei. Cât de frumoasă este micuța Charlotte
sursa foto: ProfiMedia
Data: 10 August 2020
Mădălina Ghenea și fiica ei au fost fotografiate de paparazzi în timp ce se aflau la plajă în Portofino, alături de câțiva prieteni ai vedetei. 

În urmă cu un an, Mădălina Ghenea s-a întors în Italia alături de fiica ei, după ce s-a despărțit de bărbatul alături de care o are pe micuța Charlotte.

Atunci când nu este ocupată cu proiectele profesionale, vedeta de 32 de ani își dedică timpul creșterii copilului și încearcă să stea cât mai mult timp alături de ea.

Românca a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute pe plajă în Portofino, împreună cu Charlotte și câțiva prieteni. Îmbrăcată într-un costum de baie de culoarea smaraldului, format din două piese, modelul a fost fotografiată în timp ce se juca cu fetița, fără să lase impresia că ar fi deranjată de acest lucru, ba din contră. 

Cea mai recentă relație a Mădălinei Ghenea a fost cu Leonardo Maria Del Vecchio, fiul unui miliardar italian. Cei doi s-au despărțit de curând, după ce s-au cunoscut în toamna anului trecut. 

În prezent, Mădălina Ghenea se concentrează pe activitatea profesională, după ce și-a reluat în Italia cariera de model, dar și pe cea de actriță. În plus, majoritatea timpului și-l dedică creșterii fetiție sale, Charlotte Stratan. 

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Crumble cu fructe de pădure

FULLSCREEN
Mădălina Ghenea, apariție încântătoare la plajă alături de fiica ei. Cât de bine arată micuța Charlotte
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO