Madonna, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice și a filtrelor. Fanii au taxat-o dur: "E dureros să te privesc"

Madonna, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice și a filtrelor. Fanii au taxat-o dur: E dureros să te privesc
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Iulie 2022
Data actualizare: 20 Iulie 2022
Este supranumită “Regina muzicii pop” și este dispusă să facă orice pentru a rămâne în centrul atenției. Madonna va împlini curând 64 de ani, însă operațiile estetice la care a apelat în ultimii ani au făcut-o de nerecunoscut. 

Artista este extrem de activă pe contul de Instagram, acolo unde are peste 18,4 milioane de urmăritori. Madonna s-a conformat tendințelor și și-a făcut inclusiv cont de TikTok, unde a mai adunat 2,2 milioane de fani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Cel mai recent filmuleț postat de cântăreață pe conturile de socializare i-a oripilat însă pe fani. Aceștia au recunoscut-o cu greu din cauza operațiilor estetice, dar și a nenumăratelor filtre la care apelează atunci când se filmează sau își face selfie-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ce mesaje i-au scris fanii Madonnei

Secțiunea de comentarii s-a umplut cu mesaje deloc măgulitoare la adresa artistei. Internauții au implorat-o pe Madonna să renunțe la filtre și să nu-și mai opereze chipul. Unii dintre ei au comparat-o chiar cu Michael Jackson. 

“OMG, ce s-a întâmplat cu Madonna?”, “Asta nu e Madonna cu siguranță. Eu am crescut cu Madonna și știu.. Nu știu cine e persoana asta din imagini!”, “Madonna, te implor, nu-ți mai face nimic la față! Cu greu te recunosc! Nu ai nevoie de operații estetice!”, “E dureros să te privesc!”, “O carieră incredibilă distrusă de filtre. Oprește-te!”, “Ar trebui să ieși la pensie!”, “Mă doare să te văd cu fața asta pe care cu greu o pot recunoaște!”, “O iubeam pe Madonna din anii 80 și 90. Mergi mai departe, e trist să te văd că încerci să ții pasul cu noua generație!”, “Ești una dintre cele mai frumoase femei din lume. De ce îți faci asta?”, “Madonna, trebuie să începi să îți accepți vârsta. Orice ți-ai face la față te face să arăți ca Michael Jackson și nu într-un mod bun”, “Câte operații! Nu mai ești Madonna pe care o iubeam și admiram”, “”, “OMG, asta nu e sexy! Am iubit-o pe vechea Madonna. Era cool, un pioner, o șefă, inovatoare, creative. Acum e pur și simplu disperată. Trist!”, “Dumnezeule, ai nevoie urgentă de un manager care să se ocupe de contul tău de socializare”, “Vă rog, cineva să-i ia telefonul!”, “Ar trebui să-ți concediezi manager-ul de social media, asta dacă ai unul”, “Ți-ai distrus fața”, sunt doar o parte dintre mesajele postate de urmăritorii Madonnei. 


Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Mâncarea neagră e ultima fiță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies