Mami, ce pitică ești! Anca Serea, mândră de fiul ei cel mare, David, care a absolvit liceul

Mami, ce pitică ești! Anca Serea, mândră de fiul ei cel mare, David, care a absolvit liceul
Anca Sînă Serea crește 6 copii cu Adi Sînă. FOTO: @anca_sina_serea
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Iunie 2021
Data actualizare: 08 Iunie 2021
Bucurie mare pentru mămica Anca Sînă Serea, care și-a văzut fiul cel mare absolvind liceul. Fosta prezentatoare TV are nevoie de tocuri imense pentru pentru a-l strânge în brațe. 

David Serea Poplingher a împlinit 18 ani în această primăvară și a absolvit liceul. Anca Serea este o mamă plină de recunoștință pentru reușita fiului ei, pe care l-a adus pe luma la vârsta de 21 de ani.

Așa a fost mereu! Împreună la bine și la greu, îți mulțumesc David! Sunt mândră de tine și-ți voi fi alături indiferent de orice!”, a scris fosta prezentatoare pe Instagram în dreptul unei fotografii cu fiul ei.

Vedeta are nevoie de tocuri înalte ca să nu pară pitică lângă fiul ei.

Un mesaj de felicitare a postat și Adrian Sînă, tatăl vitreg al lui David. Cântărețul, care crește 6 copii cu Anca Serea, i-a transmis absolventului că e mândru de el.

David este fiul Ancăi Serea cu primul ei partener de durată, omul de afaceri Filip Poplingher. Acesta s-a stins din viață în 2010, după ce fusese diagnosticat cu cancer. Cei doi mai au o fetiță, Sara, în vârstă de 13 ani.

Anca Serea și Adi Sînă au 4 copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Recent, Anca Serea a dezvăluit, în emisiunea La Măruță, că nu ar respinge ideea de a avea al 7-lea copil.

L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a spus Anca Serea.

Fotografii: @anca_sina_serea/PRO TV

Vezi și VIDEO: Anca Serea și Adi Sînă dau testul cuplului

FULLSCREEN
Mami, ce pitică ești! Anca Serea, mândră de fiul ei cel mare, David, care a absolvit liceul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies