Margherita de la Clejani, amendă penală după ce a condus sub influența substanțelor interzise

Margherita de la Clejani, amendă penală după ce a condus sub influența substanțelor interzise
Margherita de la Clejani, probleme cu legea. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Noiembrie 2021
Data actualizare: 07 Noiembrie 2021
Margherita de la Clejani a fost condamnată de Judecătoria Sectorului 4 la o amendă penală uriașă, după ce a fost surprinsă de polițiști sub influența drogurilor. Fiica Clejanilor a rămas fără dreptul de a conduce pentru o perioadă de 12 luni.

În mai 2020, Margherita de la Clejani a fost testată de polițiști cu aparatul DrugTest după ce a lovit cu mașina un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4. Judecătoria Sectorului 4 a dispus aplicarea unei sancțiuni de 16.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Decizia instanței, pronunțată la 3 noiembrie 2021, poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, se arată în decizia publicată pe portalul instanțelor de judecată. 

În plus, fiica Clejanilor nu va mai putea conduce autovehicule vreme de 12 luni, pedeapsă care intră în vigoare la data rămânerii definitive a hotărârii judecătorești.

Fotografii: PRO TV/@margherita_morningstar

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies