Margot Robbie, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a la premiera filmului „Amsterdam” din Londra

Margot Robbie, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a la premiera filmului Amsterdam din Londra
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 22 Septembrie 2022
Data actualizare: 22 Septembrie 2022
Actrița Morgot Robbie a participat la premiera noului său film, „Amsterdam”, lansat recent în Londra. Aceasta a apărut pe covorul roșu într-o rochie cu adevărat specială, drept omagiu pentru regretata Regină Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Filmul „Amsterdam” este cea mai nouă producție în care joacă celebra actriță, alături de alte nume mari precum Andrea Riseborough și Rami Malek. Pe covorul roșu, Margot Robbie a purtat o rochie absolut superbă, neagră, solemnă cu care a atras toate privirile oamenilor aflați la cinematograful Odeon Luxe din Londra. 

Rochia aleasă de Morgot Robbie a fost specială pentru că și-a dorit să fie un simbol care să amintească de trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a, a cărei înmormântări a avut loc pe 19 septembrie. Creația vestimentară, deși solemnă, a fost destul de decupată în anumite părți: abdomenul, dar și partea din față i-au fost puse în evidență cu ajutorul unor crăpături. 


Deși la prima vedere rochia părea a fi una simplă, pelerina neagră care s-a revărsat în valuri pe spatele actriței a atras toată atenția. Accesoriul a reușit să transforme o ținută aparent banală, într-una dramatică și demnă pentru covorul roșu.

Filmul „Amsterdam”, a cărui premieră mondială a avut loc în urmă cu doar câteva zile, a reunit o distribuție stelară, cu Christian Bale, Margot Robbie și John David Washington în rolurile principale, alături de Robert De Niro, Chris Rock, Mike Myres.

Sursă foto: GettyImage
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies