Maria Buză a renunțat la viața din București și s-a mutat la țară: "Mă bucură cele mai simple lucruri"

Maria Buză a renunțat la viața din București și s-a mutat la țară: Mă bucură cele mai simple lucruri
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
Actrița Maria Buză a renunțat, aproximativ cu un an în urmă, la viața agitată din Capitală și s-a mutat într-o zonă mai liniștită, din apropierea Bucureștiului. Recent a vorbit despre schimbările din viața sa și nu regretă deloc că a luat decizia pe care a luat-o.

Maria Buză a plecat din București anul trecut, în plină carantină. Potrivit propriilor declarații, pandemia a afectat-o și a făcut-o să realizeze că își dorește o schimbare majoră în ceea ce privește stilul de viață pe care îl are.

Departe de zgomotul orașului și al traficului din ce în ce mai aglomerat, se pare că Maria și-a găsit fericirea la care visa și se simte mai împlinită ca oricând. 

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită", a declarat Maria. 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Esca si Manole sunt gata de... reclame
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!