Marian Drăgulescu, vacanță la Veneția alături de iubita lui. Ce eveniment vor sărbători

Marian Drăgulescu, vacanță la Veneția alături de iubita lui. Ce eveniment vor sărbători
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 August 2022
Data actualizare: 19 August 2022
Sportivul Marian Drăgulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Simona Carmen. Cei doi au plecat într-o vacanță la Veneția, acolo unde se vor bucura de peisajele frumoase și vor sărbători ziua de naștere a Simonei. 

Marian a cunoscut-o pe Simona cu 5 zile înainte de ziua ei de naștere, care este pe 23 august. Astfel, de aproape trei ani, cei doi își aniversează relația pe 19 august. Cu această ocazie, cuplul a plecat la Veneția, orașul italian preferat de milioane de îndrăgostiți. 


Celebrul gimnast și iubita lui s-au întâlnit în aeroport cu Cătălin Măruță și cu fiul lui, care urmau să ia un avion spre Austria, pentru a participa la un circuit de MotoGP.

„Ziua iubitei tale este pe 23 august când este și ziua iubitei mele (nr. Andra). La mulți ani, să fiți îndrăgostiți”, le-a urat prezentatorul PRO TV.  

Marian Drăgulescu a ajuns până în etapa Confruntărilor Individuale la Survivor România. Înainte de a părăsi competiția, acesta a declarat: „Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, această experiență unică în viața mea. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși cu alte provocări și oportunități se vor deschide”.

Marian încearcă să petreacă și cât mai mult timp cu copiii lui. În această vară, ei au făcut drumeții la munte și s-au relaxat pe litoral. Richard și Beatrice, aflați la vârsta adolescenței, sunt acum aproape la fel de înalți ca tatăl lor. 

 

Sursă foto: Instagram/ mariandragulescu, simonacarmen_

Vezi și: ”Când ne-o fi rău la Survivor, așa să ne fie!”. Concurenții au ciocnit cu Coca-Cola în ultima lor recompensă, câștigată pe traseu
  • Marian DrăgulescuVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies