Marian Godină:  "E mai greu atunci când vine vorba de mine, căci intervine o oarecare jenă de care nu mă pot dezobișnui"

Marian Godină: E mai greu atunci când vine vorba de mine, căci intervine o oarecare jenă de care nu mă pot dezobișnui
Citeste mai mult despre: Marian Godina, Facebook, YouTube,
Data publicarii: 16 August 2021
Data actualizare: 16 August 2021
Marian Godină și-a făcut canal de youtube și, deși e foarte mândru de acesta, e și extrem de timorat de reacțiile fanilor. 
Pe pagina sa deja populară de Facebook, acesta a scris:
 
"Întotdeauna îmi e mult mai ușor să promovez pe alții, e mai greu atunci când vine vorba de mine, căci intervine o oarecare jenă de care nu mă pot dezobișnui.

Sunt bâtă pe filmare, pe editare video, am emoții când vorbesc la cameră, mi se usucă buzele și devin ușor sâsâit și multe altele. Dar sunt ambițios de fel și îmi doresc să fac asta, așa că, în cazul în care sunteți interesați, vă invit să vă abonați la canalul meu de Youtube, acolo unde îmi voi etala noi talente care mă chinuie de ceva vreme. ????
Până acum am investit într-un băț d-ăla cu motorașe care ține telefonul drept oricum te-ai mișca. Sau ar trebui, că m-am jucat azi cu el și am amețit și eu, și el.

PS: Cică trebuie apăsat și clopoțelul ăla, ca să primiți notificare când postez ceva. Sunt vreo cinci mii de abonați acum, mai puțini decât are Petrică."
 
Godină și-a încheiat postarea cu mulțumiri către cei care i-au zis "La mulți ani" de Sfânta Maria, pe 15 august. Nu se știe câți abonați a câștigat în urma postării, dar, cu siguranță, mesajul său nu a atras atenția la fel de mult ca cel de pe blog în care și-a dezvăluit salariul. După ce în 2017 a mărturisit că el câștiga 3.045 de lei, în 2021 a vrut să dezvăluie că a primit în cont 4700 de lei. A subliniat însă că a muncit din greu pentru acești bani, uneori de la ora 3 dimineața, în zile libere sau în weekend-uri. 

Vezi și: Trending Review - Șarpe născut cu emojiuri pe spate!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies