Marilyn Manson, dat în judecată și de o fostă asistentă. Femeia îl acuză de hărțuire sexuală

Marilyn Manson, dat în judecată și de o fostă asistentă. Femeia îl acuză de hărțuire sexuală
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Mai 2021
Data actualizare: 19 Mai 2021
Luna și victima în cazul lui Marilyn Manson. Artistul în vârstă de 52 de ani a fost dat în judecată de o fostă asistentă, care îl acuză de agresiune sexuală și hărțuire. 

Ashley Walters se alătură șirulului lung de femei care îl descriu pe Marilyn Manson ca pe un monstru și se plâng de tratamentul inuman de care au avut parte în preajma artistului. 

Fosta asistentă a lui Marilyn Manson, pe numele lui real Brian Hugh Warner, și-a angajat o echipă de avocați și a deschis un proces la o instanță de judecată din Los Angeles. 

Pe vremea când era un fotograf aspirant, Ashley a fost contactată de Manson prin intermediul social-media. Femeia a povestit că se întâmpla în 2010, iar artistul îi lăuda fotografiile și o invita la discuții. 

Când l-a vizitat prima dată în casa lui din West Hollywood pentru a discuta despre o posibilă colaborare, Ashley a povestit că acesta a sărutat-o cu forța. După acest incident, femeia a fost bombardată cu mesaje în care artistul îi spunea cât de talentată este. Ea a acceptat să se vadă din nou cu Manson, de data asta pentru a regiza și a juca într-un videoclip. Cântărețul i-a ordonat să renunțe la haine, mai puțin la lenjeria intimă, și să se așeze în pat alături de un alt actor. Marilyn a dat dovadă de același comportament agresiv și “a aruncat-o de perete, apoi a sărutat-o cu forța”, scrie Huffington Post.  

Pentru a-și spăla din păcate, Marilyn i-a propus să vină să lucreze la el și i-a oferit de două ori salariul pe care ea îl câștiga în același timp. Ashley a povestit că experiența alături de Manson a fost îngrozitoare. Potrivit acesteia, artistul era violent și o punea să lucreze până la epuizare. Femeia nu putea să-și vadă familia și era deseori umilită de Manson și prietenii săi. 

Din mărturisirile făcute de Ashley, casa artistului pare desprinsă din filmele de groază. “Covoarele și mobila erau negre. Nu intra prea multă lumină naturală în casă, iar angajații se ajutau de lanterne pentru a vedea pe unde merg. Pereții erau acoperiți de graffiti, sânge și fraze ciudate”, spune Ashley în plângerea sa. 

Femeile din viața lui Manson, mărturisiri cutremurătoare despre relația cu artistul

În februarie, fosta sa logodnică, actrița Evan Rachel Wood, a povestit calvarul prin care a trecut în anii în care i-a fost parteneră. Imediat după acuzațiile făcute de Rachel, alte 10 femei au venit cu povești la fel de terifiante despre artist. 

Esme Bianco (38 de ani) a povestit că artistul a tăiat-o la nivelul torsului, a biciuit-o și a tratat-o ca pe o prizonieră când locuia la el în casă.

“Practic, m-am simțit ca o prizonieră. (...) Eram controlată de el!”, a declarat aceasta pentru The Cut. Cei care au fost în preajma cuplului au fost martori la izbucnirile furioase ale artistului și au spus că Esme era văzută des cu vânătăi și tăieturi pe corp. Actrița a mai povestit că Manson a umilit-o în fața prietenilor de mai multe ori, iar o dată i-a imitat scenele de sex din Game Of Thrones. “Asta e iubita mea! E o t***ă. Uite, sânii ei sunt pe afară”, ar fi spus Manson despre Esme. Și Ashley Morgan Smithline face parte din lista lungă de victime care l-au dat în judecată pe Marilyn Manson pentru agresiuni sexuale și abuzuri psihologice. 

Tânăra a oferit un interviu în exclusivitate pentru publicația People, în care a detaliat chinurile la care era supusă pe vremea când forma un cuplu cu Marilyn Manson. 

Ce spune Marilyn Manson de acuzațiile fostelor iubite

După acuzațiile partenerelor sale, artistul a postat un mesaj pe Instagram în care a negat acuzațiile ce i se aduc.  "Evident, viața și activitatea mea creativă au fost de mult timp magneți pentru controverse, dar aceste afirmații recente despre mine sunt denaturări oribile ale realității. Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale cu partenere cu aceeași mentalitate. Indiferent de modul în care și de ce aleg alții acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul", a scris artistul pe contul de socializare.

Artistul a fost abandonat de casa de discuri

Marilyn Manson avea contract cu casa de discuri Loma Vista din 2015. Reprezentanții acesteia au decis să încheie orice colaborare cu artistul.

„În lumina acuzaţiilor tulburătoare făcute astăzi (nr. 1 februarie) de Evan Rachel Wood şi alte femei care spun că Marilyn Manson le-a abuzat, Loma Vista va înceta din acest moment să mai promoveze albumul său actual. Având în vedere această evoluţie îngrijorătoare a lucrurilor, am decis să nu mai lucrăm cu Marilyn Manson la proiecte viitoare”, a fost transmis într-un comunicat, potrivit Variety. Ultimul album intitulat “We are chaos” a fost lansat anul trecut.

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Cum să cucerești o stewardesă

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies