• PRO TV
  • Mario Fresh, prima reacție după ce a aflat de plecarea lui Sebastian Dobrincu de la Survivor România 2023

Mario Fresh, prima reacție după ce a aflat de plecarea lui Sebastian Dobrincu de la Survivor România 2023

Mario Fresh, prima reacție după ce a aflat de plecarea lui Sebastian Dobrincu de la Survivor România 2023

Sebastian Dobrincu a părăsit competiția Survivor România 2023 din cauza problemelor medicale. Fanii, dar și prietenii lui au reacționat pe rețelele de socializare imediat după ce au aflat, printre ei numărându-se și Mario Fresh. Iată ce i-a transmis cântărețul

Plecarea lui Sebastian Dobrincu de la Survivor România 2023 a venit ca un șoc atât pentru cei care îl urmăresc în mediul online, cât și pentru apropiați. În urma accidentării pe traseu, medicii i-au interzis antreprenorului să mai concureze, așa că și-a luat rămas bun de la Faimoși, dar și de la Războinici.

„Mă simt frustrat pentru că până aici experiența Survivor mi-a priit. Intervenția asta o să doară mai puțin decât toată frustrarea acumulată. Am venit să lupt, n-am nevoie de faimă în plus, n-am nevoie de bani în plus”, a declarat Sebastian Dobrincu înainte de a părăsi Survivor România.

Mario Fresh, prima reacție după plecarea lui Sebastian Dobrincu de la Survivor

După vestea care i-a luat prin surprindere pe fanii Survivor România, antreprenorul a decis să le transmită tuturor un mesaj emoționant.

„Un picior în minus, povești incredibile, lecții de viață și prietenii de neprețuit. Cu asta închei capitolul @survivorromania.oficial. Abia aștept să vă povestesc, imediat după operație, tot ce am trăit în Dominicană. Vă iubesc enorm și vă mulțumesc pentru căldura voastră!”, au fost cuvintele lui Sebastian Dobrincu.

Secțiunea de comentarii de la postarea acestuia a fost luată cu asalt. Atât fanii, cât și cei apropiați i-au transmis mesaje de bine, iar printre reacții s-a numărat și cea a lui Mario Fresh. 

Si acum cine mai castiga Survivor daca pleaca castigatorul?”, a spus cântărețul.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni