Marius Elisei a împlinit 35 de ani! Oana Roman i-a declarat public dragostea printr-un mesaj sensibil

Marius Elisei a împlinit 35 de ani! Oana Roman i-a declarat public dragostea printr-un mesaj sensibil
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
Zi de sărbătoare în familia Oanei Roman! Vineri, 24 septembrie, fostul soț, Marius Elisei, împlinește 35 de ani. Oana nu a ratat ocazia de a-i adresa public o urare și de a-i declara, încă o dată, iubirea pe care i-o poartă. 

Pe 24 septembrie, Marius Elisei împlinește 35 de ani, iar printre primele persoane care i-au transmis cele mai bune gânduri s-a numărat Oana Roman. Fiica fostului premier a scris un mesaj pe pagina contului personal de Instagram și a atașat o fotografie în care apare alături de Marius și fetița lor, Isa. 

”La mulți ani! Te iubesc, îți mulțumesc și sunt recunoscătoare ca ești în viata mea! Ești cel mai bun tată pt Isa și un companion de nădejde. Să fim o viata împreună și sa ne iubim mereu la fel!”, a fost mesajul Oanei Roman. 

Oana Roman consideră că timpul petrecut departe de Marius a fost unul necesar pentru ca relația lor să poată continua. Ea este de părere că despărțirea i-a ajutat să înțeleagă mai bine lucrurile care nu funcționau și să se aprecieze mai mult reciprioc.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Esca si Manole sunt gata de... reclame

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies