Mark Wahlberg look nou la 49 de ani: s-a tuns scurt și a pus pe el 10 kg

Mark Wahlberg look nou la 49 de ani: s-a tuns scurt și a pus pe el 10 kg
Mark Wahlberg. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Mai 2021
Data actualizare: 21 Mai 2021
Actorul Mark Wahlberg și-a schimbat look-ul și regimul alimentar, așa că pătrățelele de altădată sunt acum istorie. Starul de 49 de ani și-a surprins fanii cu transformarea corporală prin care trece de câteva săptămâni.

Mark Wahlberg trebuie să pună pe el 15 kilograme pentru rolul din următorul film în care a fost distribuit, iar asta nu e deloc o joacă de copii. Actorul a dezvăluit încă din luna aprilie că se va pune pe înfulecat burgeri și chifle, pentru a putea intra în „forma” personajului său: un boxer retras din activitate, devenit preot.

Joi, Mark Wahlberg a împărtășit cu fanii săi noul look al verii 2021, însă el n-are nicio legătură cu rolul din film. Actorul s-a tuns periuță, ca pe vremea când era la liceu. 


O, Doamne! Ce s-a întâmplat?”, a exclamat un admirator pe Instagram. Unii i-au transmis că seamănă cu Vin Diesel și că, pentru o secundă, chiar au crezut că e actorul din Fast & Furious.

Mark Wahlber fimează pentru pelicula Father Stu, unde joacă rolul boxerului Stuart Long. Actorul a dezvăluit recent că a luat 10 kilograme pentru rol și că mai are puțin pentru a ajunge la greutatea pe care trebuie să o aibă personajul său.


În filmul regizat de Rosalind Ross mai joacă Mel Gibson și Teresa Luiz (Narcos: Mexico).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies