Mark Walhberg, 400.000 de dolari ca să fie carantinat într-un hotel de lux din Australia

Mark Walhberg, 400.000 de dolari ca să fie carantinat într-un hotel de lux din Australia
Citeste mai mult despre: Mark Wahlberg, carantina, resort lux vedete,
Autor: Alina Popa
Data: 14 Decembrie 2020
Mark Wahlberg este unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori de la Hollywood, iar faima sa vine la pachet cu o avere uriașă. De câțiva ani, starul este nelipsit din topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood așa că nu-și refuză nicio poftă. 

Recent, starul din “Ted” sau “Spenser Confidential” s-a întors din Australia, acolo unde a filmat o reclamă cu echipa sa. Initial, actorul și staff-ul său urmau să fie carantinați într-un hotel de lux, însă Mark Wahlberg a cerut permisiunea guvernului australian pentru a schimba locația.

Citește și

El și întreaga sa echipă s-au cazat la un complex hotelier exclusivist din Byron Bay, unde doar pentru o noapte trebuie să scoți din buzunar cel puțin 2.500 de dolari. Aici, celebrul actor a beneficiat de pază 24 de ore din 24. Doi ofițeri de poliție l-au însoțit pe actor la orice pas nu doar pentru a-i oferi protecție, ci și pentru a se asigura că respectă protocolul de carantină. Starul de la Hollywood a avut la dispoziție și o ambulanță echipată corespunzător. 

Actorul și echipa sa au petrecut două săptămâni aici, iar la final nota de plată s-a ridicat la 400.000 de dolari, scrie Daily Mail. Nu se știe însă dacă a fost achitată de compania pentru care a filmat Mark sau chiar de către actor. Mark Walhberg a filmat o reclamă pentru Ladbrokes, o companie britanică de pariuri și jocuri de noroc. În 2019, actorul avea o avere estimată la peste 225 de milioane de dolari. Pe lângă filme, Mark Walhberg este și un antreprenor de succes. El are un lanț de restaurante tip fast-food în America.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Papanași fierți și papanași prăjiți


 

FULLSCREEN
Mark Wahlberg, “carantină” de aproape jumătate de milion de $ la un resort de lux din Australia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies