Mărturii oribile în procesul Johnny Depp – Amber Heard. Mesajul trimis de actor unui prieten

Mărturii oribile în procesul Johnny Depp ndash; Amber Heard. Mesajul trimis de actor unui prieten
Johnny Depp, la ieșirea din sala de judecată. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Aprilie 2022
Data actualizare: 23 Aprilie 2022
Procesul dintre Johnny Depp și fosta soție, actrița Amber Heard, scoate la lumină mărturii incredibile care îl pun pe starul seriei Pirații din Caraibe într-o situație penibilă. Ce mesaj îngrozitor i-a trimis unui prieten, la câteva luni după ce ea a depus actele de divorț.

Johnny Depp și Amber Heard se războiesc în instanță, după ce starul seriei Pirații din Caraibe a dat-o în judecată pe fosta soție din cauza acuzațiilor de violență domestică pe care ea i le-a adus.

Apărarea și acuzarea au interogat martori din anturajul celor doi, printre care și un vechi prieten de-ai lui Johnny Depp. Acesta a făcut dezvăluiri incredibile, la presiunea avocatei Elaine Bredehoft, care o reprezintă pe Amber Heard.

Aceasta l-a întrebat pe bărbat dacă actorul i-a trimis soției un mesaj pe telefon, în octombrie 2016, în care spune că „speră ca hoitul lui Amber să se descompună în portbagajul unei Honda Civic”.

Isaac Baruch, care îl cunoaște pe Johnny Depp din copilărie, a răspuns: „Îl văd aici, așa că evident, da, s-a spus”, scrie ziarul britanic Daily Mirror.

Reprezentantul legal al actriței Amber Heard vrea să facă dovada că Johnny Depp este un bătăuș, care s-a manifestat violent față de soția lui în perioada 2015-2016, în care au fost căsătoriți legal.

Pe de cealaltă parte, echipa lui Johnny Depp neagă acuzațiile și face tot posibilul să arate că Amber Heard nu vrea decât să-l discrediteze. Johnny Depp a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari în acest caz, în care se consideră victimă a campaniei de defăimare a fostei soții.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!