Mason Greenwood rămâne în arest! Fotbalistul lui Manchester United este acuzat că și-a agresat și violat iubita

Mason Greenwood rămâne în arest! Fotbalistul lui Manchester United este acuzat că și-a agresat și violat iubita
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 02 Februarie 2022
Data actualizare: 02 Februarie 2022
În vârstă de 20 de ani și cotat la 50 de milioane de euro, Mason Greenwood este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din lume, însă trece prin momente grele.

Jucătorul lui Manchester United a fost acuzat de Harriet Robson, iubita lui, că a agresat-o și a violat-o, astfel că a fost arestat de oamenii legii și riscă să ajungă la pușcărie. Potrivit presei din Marea Britanie, după cea mai recentă agresiune, tânăra s-a filmat și a postat imaginile pe internet, pentru a arăta cum partenerul ei a umplut-o de sânge!

„Pentru cine vrea să știe ce îmi face Mason Greenwood”, a scris Harriet Robson pe rețelele de socializare. Iar după ce clipul video s-a viralizat, Manchester United a dezvăluit că l-a suspendat pe fotbalist. „Suntem conștienți de imaginile și acuzele care circulă pe rețelele sociale. Nu vom face alte comentarii până când faptele nu vor fi stabilite. Manchester United nu acceptă niciun fel de violență”, se arată într-un comunicat al clubului. Mai mult decât atât, compania Nike a renunțat la renunțat la contractual pe care îl avea cu Mason Greenwood, iar Cristiano Ronaldo i-a dat unfollow pe rețelele de socialiare.

Și compania EA Sport a reacționat și a dezvăluit că l-a scos pe fotbalist din jocul FIFA, după care Manchester United a mai luat o decizie: a retras de la vânzare toate tricourile cu Mason Greenwood!

Vezi și: Wine Trips Romania S2E10 | Mircea Radu și Sergiu Nedelea, lecții de istorie la Castelul Bethlen-Haller de pe domeniul Jidvei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies