Matthew Perry este acum doar o umbră a starului care l-a jucat pe Chandler în "Friends"

Matthew Perry este acum doar o umbră a starului care l-a jucat pe Chandler în Friends
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 10 Iulie 2020
Data actualizare: 10 Iulie 2020
Matthew Perry este acum doar o umbră a starului care a interpretat rolul lui Chandler, îndrăgitul personaj din serialul "Friends". Actorul în vârstă de 50 de ani arată din ce în ce mai rău, iar fanii și apropiații se declară îngrijorați de starea de sănătate a actorului. 

Perioada de izolare pare că l-a afectat profund pe Matthew Perry. Actorul este de nerecunoscut în imaginile surprinse de paparazzi, în Malibu. 

Însoțit de asistenta lui, Perry a fost fotografiat în apropierea casei sale din Malibu, în timp ce coboară din mașină după o vizită la o cafenea. Din pacate, vedeta arată complet diferit față de omul pe care fanii l-au admirat și îndrăgit în rolul lui Chandler Bing. Sursa FOTO: Profimedia Images


Fluctuațiile de greutate ale lui Matthew Perry i-au îngrijorat pe fani și în trecut. Actorul a trecut prin mai multe cure de dezintoxicare, iar consumul și dependența de droguri și-au spus cuvântul. 

Vizibil afectat de lupta pe care o duce cu dependența, Perry a preferat să fie deschis cu privire la probleme sale. Chiar și în timpul filmărilor pentru serialul "Friends", actorul a trecut prin două internări în clinici de dezintoxicare. Prima oară când actorul a acceptat ajutor de specialitate a fost în anul 1997, scrie The Sun. 
 


Sursa FOTO: Profimedia Images


În anul 2000, Perry a pierdut aproape 10 kilograme după ce a fost diagnosticat cu pancreatită, o boala cauzată de consumul excesiv de alcool și droguri. În 2001, vedeta s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a scăpa de dependența de Vicodin, metadonă, amfetamine și alcool. 

În anul 2018, Matthew Perry a fost spitalizat timp de trei luni după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală, menită să remedieze o perforație intestinală. 
 


Sursa FOTO: Profimedia Images


Au urmat ședințe de terapie și alte încercări de sta departe de viciile care l-au chinuit întreaga tinerețe. În prezent, nu se știe exact dacă actorul suferă de vreo boală, însă este vizibil afectat. 


Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

  • Sursa FOTO: Profimedia ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies