Meghan Markle acuză Casa Regală de rasism față de copiii ei! Cum ar fi fost numiți aceștia?

Meghan Markle acuză Casa Regală de rasism față de copiii ei! Cum ar fi fost numiți aceștia?
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, copii, familia regala, rasism,
Data publicarii: 30 August 2022
Data actualizare: 30 August 2022
Potrivit foxnews, Meghan Markle nu a fost dornică să împărtășească fotografii cu copiii ei presei britanice dintr-un motiv.

Se pare că în perioada în care a fost membru activ al familiei regale britanice, ducesa de Sussex trebuia să furnizeze fotografii cu familia ei către Royal Rota, grupul de presă care acoperă familia regala. Prin urmare, era acum de așteptat să ofere poze și cu Archie, fiul ei care acum are trei ani. 

Cu toate acestea, fosta actriță americană a declarat în articolul de copertă The Cut, preluată de FoxNews:

„De ce le-aș oferi chiar oamenilor care îi numesc pe copiii mei prin cuvântul cu "N" o fotografie a copiilor mei înainte de a le putea împărtăși cu oamenii care îmi iubesc copiii?Spune-mi de ce are sens și apoi voi juca acel joc."


Cuvântul cu N la care se referă este "nigger" și este unul consierat cu tendințe vădit rasiste. În limba engleză, cuvântul este o insultă etnică folosită împotriva oamenilor de culoare, în special a afro-americanilor. Deoarece este considerat extrem de ofensator, chiar dacă este doar menționat și nu este folosit ca insultă, este adesea menționat prin eufemismul „cuvântul N”. De asemenea, poate fi folosit cu un sens mai neutru printre afro-americani, în primul rând ca "nigga" și înseamnă negru. 
 

FOTO: INSTAGRAM OANA ROMAN

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!