Meghan Markle, dezvăluiri incendiare despre perioada petrecută în Anglia: ”Nu am vrut să mai trăiesc”

Meghan Markle, dezvăluiri incendiare despre perioada petrecută în Anglia: Nu am vrut să mai trăiesc
sursa foto: ProfiMedia/Getty Images
Data publicarii: 08 Martie 2021
Data actualizare: 08 Martie 2021
Interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah a scos la iveală mai multe lucruri neștiute despre viața celor doi în cadrul Familiei Regale.

Ducii de Sussex au discutat despre problemele legate de rasism, ocazie cu care Prințul Harry a mărturisit că a fost deranjat că nu s-a reacționat atunci când au apărut articole despre ”culoarea” soției sale. 

Mai mult, Meghan Markle a explicat că pe parcursul sarcinii cu Archie a avut momente în care s-a gândit la sinucidere, din cauza presiunii la care a fost supusă din partea Casei Regale.

”Nu am vrut să mai trăiesc. A fost o luptă reală și constantă. Mi-a trebuit mult curaj să admit că am nevoie de ajutor”, a declarat aceasta. 

Prințul Harry a explicat că soția sa nu a primit sprijin din partea Familiei Regale în perioada în care s-a confruntat cu depresia, spunându-i-se că ”nu este o convesație pe care o pot avea”.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi și: Episodul 4: Mituri despre sport în sarcină
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies