Meghan Markle, dezvăluiri incendiare despre perioada petrecută în Anglia: ”Nu am vrut să mai trăiesc”

Meghan Markle, dezvăluiri incendiare despre perioada petrecută în Anglia: Nu am vrut să mai trăiesc
sursa foto: ProfiMedia/Getty Images
Data publicarii: 08 Martie 2021
Data actualizare: 08 Martie 2021
Interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah a scos la iveală mai multe lucruri neștiute despre viața celor doi în cadrul Familiei Regale.

Ducii de Sussex au discutat despre problemele legate de rasism, ocazie cu care Prințul Harry a mărturisit că a fost deranjat că nu s-a reacționat atunci când au apărut articole despre ”culoarea” soției sale. 

Mai mult, Meghan Markle a explicat că pe parcursul sarcinii cu Archie a avut momente în care s-a gândit la sinucidere, din cauza presiunii la care a fost supusă din partea Casei Regale.

”Nu am vrut să mai trăiesc. A fost o luptă reală și constantă. Mi-a trebuit mult curaj să admit că am nevoie de ajutor”, a declarat aceasta. 

Prințul Harry a explicat că soția sa nu a primit sprijin din partea Familiei Regale în perioada în care s-a confruntat cu depresia, spunându-i-se că ”nu este o convesație pe care o pot avea”.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi și: Episodul 4: Mituri despre sport în sarcină
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!