Meghan Markle, reverență regală în fața sicriului reginei. Soția Prințului Harry, lăudată de britanici

Meghan Markle, reverență regală în fața sicriului reginei. Soția Prințului Harry, lăudată de britanici
Meghan Markle și Prințul Harry au fost împreună la Westminster. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Septembrie 2022
Data actualizare: 16 Septembrie 2022
Britanicii nu o au la inimă, fiindcă o consideră vinovată de înstrăinarea Prințului Harry. Însă, Meghan Markle i-a impresionat pe supușii reginei cu reverența sa de la catafalcul suveranei.

Meghan Markle și însoțit soțul, Prințul Harry, la ceremonia de adio organizată de Familia Regală la Westminster Hall. Ducesa de Sussex a fost aplaudată pentru eleganța și grația de care a dat dovadă în momentele în care și-a luat rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a.

Meghan Markle a făcut o reverență regală în fața sicriului fostei suverane a Regatului Unit, miercuri.

Plecăciunea a fost umilă, nu o simplă coborâre a capului. Ducesa a flexat genunchii și s-a plecat respectuos, cu capul în pământ, asemeni unui supus fidel. 

Gestul său i-a topit pe britanici, care au comentat masiv reverența pe rețelele sociale.


FOTO: Getty Images

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Plecăciunea lui Meghan a fost cea mai profundă, așa că, dacă ne îndepărtăm de retorica regalistă, ea are cea mai mare admirație și respect pentru ea”, a comentat cineva pe Twitter.

Meghan este simbolul grației și eleganței”, a scris alt internaut când a văzut fotografiile distribuite online.

Totuși, în aceeași zi, Meghan Markle a fost pusă la zid de unii cetățeni britanici, care au acuzat-o că ar fi purtat un microfon pe sub rochia de doliu, cu scopul de a se folosi de moartea reginei în scop comercial. Apropiații ducesei au spulberat această teorie, catalogând-o ridicolă.

La priveghiul reginei au participat Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton (noii prinți de Wales), dar și actualul rege al Marii Britanii. Deși nu s-a instalat bine, Charles al III-lea a primit deja recomandarea de a renunța la tron în favoarea fiului său cel mare.

Trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a va rămâne la Westminster Hall până luni dimineață, când va fi transportat spre Capela Sf. Gheorghe de la Windsor. Fosta suverană va fi înhumată lângă soțul ei, Prințul Phillip.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Meghan Markle face o plecăciune umilă în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a, în timpul ceremoniei de adio găzduită de Westminster Abbey. Ea a fost însoțită de soțul ei, Prințul HarryVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies