Melody Thomas Scott, dezvăluiri despre abuzurile suferite în copilărie. Ce a povestit actrița din "Tânăr și neliniștit"

Melody Thomas Scott, dezvăluiri despre abuzurile suferite în copilărie. Ce a povestit actrița din  Tânăr și neliniștit
Data: 08 August 2020
Celebră în întreaga lume datorită rolului lui Nikki Newman din "Tânăr și neliniștit", actrița Melody Thomas Scott a dezvăluit că nu a trăit o copilărie tocmai fericită. 

În romanul său autobiografic, Melody Thomas a povestit că a fost abuzată sexual și mental de la o vârtă fragedă. Actrița de 64 de ani spune că s-a vindecat de traumele suferite în trecut cu ajutorul terapiei. 

"Sunt sigură că mulți oameni vor fi surprinși să afle că am trecut prin așa ceva", a spus Melody Thomas Scott. "M-au văzut în sufrageria lor în fiecare zi timp de 41 de ani și probabil cred că sunt ca personajul meu, Nikki Newman, și că viața mea este perfectă", a mai adăugat vedeta. 

Celebra actriță admite că, deși a trecut peste experiențele traumatizante trăite în copilărie, trecutul este parte din ea și nu o va părăsi niciodată. Sursa FOTO: Getty Images


Melody a mai povestit în cadrul emisiunii "The Talk" că a trăit o experiența neobișnuită în casa familiei sale: "Nu știam că nu duc viața unei fetițe normale, dar aveam ocazia să merg la un studio și să joc rolul unei fetițe normale. Tânjeam după normalitate, motiv pentru care voiam să muncesc din ce în ce mai mult". Actrița și-a început cariera în lumea filmului la vârsta de 3 ani. 

"Echipa și ceilalți actori se purtau atât de frumos cu mine și pentru că nu primeam asta acasă, aș fi petrecut cât mai mult timp cu ei", a încheiat Melody Thomas Scott. 

Ppublicul o știe pe Melody Thomas Scott ca Nikki Newman din "Tânăr și Neliniștit", iar vedeta lor preferată urmează să lanseze pe 18 august romanul intitulat "Always Young and Restless". Vezi și: Cum să faci „duet” de unul singur

FULLSCREEN
Melody Thomas Scott, dezvăluiri despre abuzurile suferite în copilărie. Ce a povestit actrița din "Tânăr și neliniștit"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO