Mesajul lui Ilie Năstase pentru Halep, după Montreal: "Eu cred că e mai bine să se retragă..."

Mesajul lui Ilie Năstase pentru Halep, după Montreal: Eu cred că e mai bine să se retragă...
Citeste mai mult despre: Ilie Nastase, Serena Williams, Simona Halep,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 August 2018
Data actualizare: 22 August 2018
Întrebat ce crede despre performanța Simonei de la Rogers Cup, Ilie Năstase i-a transmis campioanei felicitările sale, dar și un sfat. 
,,La Montreal a făcut un meci frumos. [...] E bine să mergi la U.S. Open cu niște turnee câștigate, mai ales că anul trecut ea nu a făcut performanță acolo. Din ce am văzut eu e obosită. Eu cred că e bine să se retragă de la Cincinnati.”, a spus fostul jucător de tenis la Pro X.


 
Ca fapt divers, Ilie Năstase a fost depăşit de Halep la numărul de săptămâni pe primul loc în tenisul mondial.

Simona a început chiar astăzi săptămâna 41 în fruntea WTA, în timp ce Năstase a fost lider al circuitului masculin timp de doar 40 de săptămâni, între anii 1973 şi 1974.

În intervenția de la Pro X, Năstase nu a pierdut ocazia să o atace și pe Serena Williams, prin intermediul unei remarci despre antrenorul ei, care declarase anterior că schimbările de lider dăunează tenisului, referindu-se, evident, la Simona Halep.

,,Ori ești un superstar, ori nu ești. Nu poți construi așa ceva.” , spusese anterior antrenorul Serenei Williams.
 


 
,,Probabil că are probleme că Serena nu mai e numărul 1. Nu e vina noastră. Dacă cineva e gras, e gras. Și Țiriac a spus asta.”, a atacat-o Năstase pe campioana americană.

Nu e prima dată când Năstase face declarații care nu îi fac cinste. În luna mai fostul jucător de tenis a a comentat public apariția Serenei de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, eveniment care a avut loc chiar înaintea Grand Slamului de la Roland Garros. Și atunci Năstase a spus, în linii mari, că jucătoarea americană e „cam grasă" și tot aruncându-l în față pe Ion Țiriac.

“Serena nu știu dacă joacă, zicea domnul Țiriac că e cam grasă, dar nu știu. Nu cred că poate să slăbească până la Roland Garros. Aici e treaba de timp, e greu să revii. Dacă nu câștigi, pierzi încrederea și gata, ești cam terminat. La nuntă regală arată bine îmbrăcată, nu? Arată bine, da.”, a spus atunci Ilie Năstase într-o conferință de presă.

Războiul despre cei doi e unul destul de vechi, iar Năstase a mers la un moment dat până într-acolo încât să facă declarații rasiste despre bebelușul campioanei americane.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies