Lino Golden, primul mesaj postat după vlogul lui Alex Velea

Lino Golden, primul mesaj postat după vlogul lui Alex Velea
Citeste mai mult despre: Alex Velea, Golden Boy Society, Lino Golden,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Octombrie 2020
Data actualizare: 16 Octombrie 2020
Vlogul lui Alex Velea intitulat “Răspunsul meu pentru Lino și Mario” a făcut vâlvă în mediul online. La câteva ore după ce clipul în care Velea își spune “partea sa de adevăr” a fost urcat pe Youtube, Lino Golden a revenit cu o postare pe Instagram, care pare să indice o atitudine împăciuitoare.

Alex Velea a postat ieri pe Youtube un vlog în care vorbește despre separarea de Lino Golden și Mario Fresh. În fața camerei, artistul a rupt contractul pe care-l avea semnat cu “băieții de aur” și a declarat că nu-și mai dorește nicio colaborare cu ei. 

“Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Velea în clipul postat pe Youtube. 


După câteva ore, Lino Golden a postat pe Instagram o imagine mai veche, în care apare alături Alex Velea. „Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separ, dar vă doresc tot binele din lume”, a scris Lino pe contul de socializare. Cântărețul a folosit și hashtag-urile #nofakepost #dinsuflet, dorind să sublinieze astfel că postarea este una din suflet și că nu-și mai dorește un “război al vorbelor” cu cel care i-a fost mentor. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies