Mesajul lui Traian Băsescu pentru Anamaria Prodan. Ce i-a scris fostul președinte impresarei

Mesajul lui Traian Băsescu pentru Anamaria Prodan. Ce i-a scris fostul președinte impresarei
FOTO: Instagram/Agerpres
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Traian Basescu,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Iunie 2022
Data actualizare: 30 Iunie 2022
Anamaria Prodan e numărul 1 și în viziunea fostului președinte al României, Traian Băsescu. Demnitarul i-a trimis o scrisoare, în 2020, în care o lăuda pentru succesul obținut în fotbal, dar și pentru relația cu Reghe.

Anamaria Prodan susține că e „cea mai bună” și că nu are rival în fotbal, unde a făcut carieră cum puțini bărbați au reușit. Impresara nu se laudă în mod gratuit cu reușitele ei, ci primește aprecieri din partea unor oameni importanți. 

Dacă recent a beneficiat de un articol elogios în presa britanică, Anamaria Prodan se fălește cu respectul pe care i-l poartă Traian Băsescu, fostul președinte al României. Acesta i-a transmis, în scris, câteva rânduri măgulitoare, în aprilie 2020.  

Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne’ care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!”, a scris Traian Băsescu.

Atunci, Anamaria Prodan a fost impresionată de cuvintele fostului președinte ale României, iar azi are aceleași sentimente.

Thank you, mister president!” (Mulțumesc, domnule președinte!), a scris impresara pe Instagram.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf/Agerpres

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies