Michaela Kennedy Cuomo, fiica guvernatorului statului New York, dezvăluie că e demisexuală

Michaela Kennedy Cuomo, fiica guvernatorului statului New York, dezvăluie că e demisexuală
Michaela Kennedy Cuomo are 23 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Iulie 2021
Data actualizare: 25 Iunie 2022
Fiica cea mică a lui Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, și-a făcut publică orientarea sexuală. Michaela Kennedy-Cuomo (23 de ani) se declară demisexuală și mândră și-a făcut curaj să împărtășească asta cu fanii ei.

Michaela Kennedy-Cuomo a făcut dezvăluiri neașteptate în timpul unui interviu live, pe Instagram, cu scriitorul Donato Tramuto. Fiica cea mică a guvernatorului statului New York și a scriitoarei Kenny Kennedy a mărturisit că orientarea ei sexuală e neobișnuită.

Când eram în școala primară, mă temeam că sunt lesbiană. În gimnaziu, le-a spus alor mei și prietenilor apropiați că sunt bisexuală. În liceu am descoperit pansexualitatea. Recent am aflat mai multe despre demisexualitate și cred că această identitate rezonează cu mine cel mai mult”, a dezvăluit tânăra.

Demisexualitatea înseamnă să fii atras de cineva din punct de vedere sexual doar atunci când ai sentimente pentru respectiva persoană. Oamenii care se simt demisexuali pot avea orice identitate de gen.

Prefixul demi înseamnă jumătate – care poate însemna că te afli la jumătatea distanței dintre sexual și asexual. Demisexualitatea e un soi de sexualitate gri

O persoană din această categorie poate fi atrasă sexual de altă persoană rareori. Atunci când atracția există, aceste persoane sunt rareori interesate de sex.

Autentic. Avem nevoie de mai multe din astea. Vă iubesc pe amândoi. Inspirați pe cei din jur”, a comentat o admiratoare.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies