Michelle Pfeiffer, distrusă după moartea lui Coolio, cu care a colaborat la Dangerous Minds

Michelle Pfeiffer, distrusă după moartea lui Coolio, cu care a colaborat la Dangerous Minds
Michelle Pfeiffer și Coolio. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Michelle Pfeiffer, a murit Coolio, Coolio,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Septembrie 2022
Data actualizare: 29 Septembrie 2022
Celebrul rapper Coolio s-a stins din viață, miercuri după-amiază, la vârsta de 59 de ani. Dispariția sa a șocat showbiz-ul de peste Ocean, iar vedete importante s-au grăbit să-i aducă un ultim omagiu. Actrița Michelle Pfeiffer a fost printre primii care au reacționat la anunțul morții.

Coolio a murit în circumstanțe încă neelucidate, în timp ce se afla în locuința unui prieten. Acesta le-a povestit anchetatorilor că a sesizat când artisul s-a dus la toaletă, dar că nu s-a mai întors. Când a deschis ușa de la baie, l-a găsit pe Coolio inconștient, scrie TMZ.

Michelle Pfeiffer (64 de ani) deplânge moartea lui Coolio, pe care o consideră nedreaptă. Acrița, care a lucrat împreună cu rapperul la filmul Dangerous Minds, a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

Sunt cu sufletul frânt să aud despre dispariția talentatului artist @coolio. O viață curmată mult prea devreme. După cum probabil știți unii dintre voi, am avut norocul să lucrez cu el la Dangerous Minds în 1995. A câștigat un Grammy pentru melodia sa genială de pe coloana sonoră - care cred că a fost motivul pentru care filmul nostru a avut atât de mult succes. 

Îmi amintesc că era extrem de amabil. 30 de ani mai târziu încă mă mai trec fiorii când aud cântecul. Trimit dragoste și lumină familiei sale. Odihnește-te în putere, Artis Leon Ivey Jr”, a scris actrița.


Michelle Pfeiffer, la filmările pentru Dangerous Minds (1995). FOTO: Getty Images

Vanilla Ice, reacție după moartea lui Coolio

Vestea l-a cutremurat și pe Vanilla Ice, starul anilor ’90 cunoscut pentru hitul Ice Ice Baby. Artistul a postat un mesaj pe Twitter, din care lasă să se înțeleagă că nu se aștepta la o asemenea lovitură.

Sunt îngrozit pentru că tocmai am auzit că bunul meu prieten Coolio a murit”, a scris cântărețul, care a primit sute de mesaje de condoleanțe.

Ice Cube a catalogat moartea lui Coolio „o veste foarte tristă”, adăugând că a fost martorul dezvoltării sale ca artist, de la prima apariție în public. 

Snoop Dogg s-a alăturat corului de staruri care deplâng moartea lui Coolio și a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de rapper.

Coolio, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, a obținut un premiu Grammy pentru piesa Gangsta’s Paradise, care apare pe coloana sonoră a filmului Dangerous Minds. Mai mult, rapperul a câștigat două MTV Video Music Awards, pentru cel mai bun clip rap și cel mai bun video dintr-un film, dar și un premiu Billboard Music Award pentru albumul pe care a apărut piesa din 1995.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies