Mihaela Rădulescu a găsit în Felix Baumgartner bărbatul alături de care va rămâne veșnic copil

Mihaela Rădulescu a găsit în Felix Baumgartner bărbatul alături de care va rămâne veșnic copil
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. FOTO: @mihaelaradulescuschwartzenberg
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Ianuarie 2021
Data actualizare: 02 Iulie 2022
Ce face ca o relație dintre doi oameni să meargă ca pe roate dacă nu armonia de cuplu? Mihaela Rădulescu crede că secretul ei și al lui Felix Baumgartner este altul.

De șase ani sunt un cuplu sudat și multe lucruri i-au ținut împreună în acest timp. Însă, crede Mihaela Rădulescu, unul dintre secretele relației de durată cu Felix Baugmartner ține de așteptările pe care fiecare le are de la celălalt. 

Cu toții căutăm pe cineva cu care să îmbătrânim împreună, dar cel mai înțelept știe că secretul este să găsim pe cineva cu care să rămânem copii. Ne potrivim descrierii”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii de cuplu.

Admiratorii celor doi consideră imaginea și mesajul „adorabile” și i-au felicitat pentru felul în care își exprimă sentimentele în public.

Însă, doi oameni celebri, mereu în centrul atenției, sunt deseori „victime” ale unuia dintre cei mai temuți inamici ai relațiilor: „gura lumii”. Mihaela Rădulescu a mărturisit recent că a simțit presiunea publică încă de la începutul relației cu Felix.

De șase ani, de la prima lună, ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, declara Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Fotografii: @mihaelaradulescuschwartzenberg

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies