Mihaela Rădulescu a scris povestea pandemiei de coronavirus: „A fost odată un chinez”

Mihaela Rădulescu a scris povestea pandemiei de coronavirus: bdquo;A fost odată un chinez
Autor: Dan Brumar
Data: 29 Martie 2020
Mihaela Rădulescu a rezumat în câteva rânduri toată drama prin care trece omenirea în acest moment. Prezentatoarea emisiunii Ferma. Un nou început a stârnit în mediul online mii de comentarii și sute de distribuiri.

Mihaela Rădulescu e explicat într-o postare pe rețelele sociale că povestea apariției și răspândirii coronavirusului pare o compunere scrisă de un elev de clasa a 3-a. În ciuda acestui lucru, ea este cât se poate de adevărată.

„Povestea ar fi cam așa:

A fost odată un chinez care a mâncat un liliac, în China. După cum era de așteptat, o mulțime de oameni din Italia s-au îmbolnăvit, unii au murit, alții au cântat de la balcoane. Deodată, a început prima criză mondială de hârtie igienică, pentru că nu au mai zburat avioanele. Că să apere omenirea, au ieșit la luptă medicii și asistentele, iar tuturor oamenilor de pe planetă li s-a ordonat să lupte aprig de acasă, de pe canapea, consumând netflix și mâncare. 

Câinii și pisicile au făcut depresii de la atâtea plimbări și de la câte au văzut prin case, pentru că stăpânii lor nu au mai plecat la muncă. Nici copiii nu s-au mai dus la școală și au învățat ce tare e să nu înveți nimic. Politicienii și vipurile au fost testați zilnic, iar oamenilor obișnuiți li s-a spus să se spele neîncetat pe mâini. 

Toți cântăreții din vile au cântat live pentru cei din garsoniere, iar din balcoane s-au auzit aplauze. Nu erau pentru artiști, ci pentru doctori și asistente, cei mai tari super-eroi din acest război. Femeile nu mai erau așa frumoase, pentru că erau închise saloanele. Dar absolut toate au învățat să gătească. Toată lumea pe net a zis că face sport, citește cărți și învață o limbă străină, dar eu cred că toți au devenit celebri pe tiktok. 

Când au ieșit din case, erau mai mulți, acolo unde trăiau cei mai tineri. Cei mai bătrâni au ieșit... mult mai puțini la număr. Nimeni nu mai avea măști și nici nu se mai purtau cu mănuși, pentru că nu prea mai aveau unde munci.

Și acum, spuneți-mi voi cum altfel zici povestea asta, total adevărată, fără să pară că e o compunere liberă scrisă de un elev de clasa a 3-a ?!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezvăluire neașteptată despre vacanțele cu Felix: „De 5 ani am avut una singură”

Perspectiva ei asupra celor întâmplate până acum în lume a fost pe placul a mii de admiratori, care au comentat intens postarea.

Ai reușit să sintetizezi perfect și criza și isteria și ipocrizia crizei. Și asta într-un mod foarte fast news și KO CU MULT HUMOR. Felicitari. E mare lucru să ai discernământ”, a comentat un admirator.

Și iată și cea mai bună postare a acestei zile. Nici ieri nu cred că am văzut una mai bună”, a scris un altul.

Fotografii: @mihaelaradulescuschwartzenberg

Vezi și VIDEO: A apărut CORONAburger-ul. Inventatorul a primit sute de comenzi în ziua lansării

FULLSCREEN
Mihaela Rădulescu a scris povestea pandemiei de coronavirus: „A fost odată un chinez”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO