Mihaela Rădulescu, apariție incendiară la un antrenament de arte marțiale. Cât de bine arată vedeta la 51 de ani

Mihaela Rădulescu, apariție incendiară la un antrenament de arte marțiale. Cât de bine arată vedeta la 51 de ani
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, arte martiale,
Data publicarii: 19 Mai 2021
Data actualizare: 19 Mai 2021
La 51 de ani, Mihaela Rădulescu are o siluetă spectaculoasă și se menține într-o formă fizică de invidiat. 

Vedeta a postat o fotografie alături de un celebreu antrenor de arte marțiale israeliene (Krav Maga). Îmbrăcată într-o ținută sport, Mihaela Rădulescu a demonstrat încă o dată cât de bine arată. 

Claude Pouget este celebru în activitatea sa și i-a fost antrenor fiului Mihaelei Rădulescu timp de mai mulți ani, așa cum a mărturisit vedeta.

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baugmartner, formând un cuplu de mai bine de șase ani. 

Însă, doi oameni celebri, mereu în centrul atenției, sunt deseori „victime” ale unuia dintre cei mai temuți inamici ai relațiilor: „gura lumii”. Mihaela Rădulescu a mărturisit recent că a simțit presiunea publică încă de la începutul relației cu Felix.

„De șase ani, de la prima lună, ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, declara Mihaela Rădulescu pentru Viva.

sursa foto: Instagram Mihaela Rădulescu 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies