Mihaela Rădulescu, apariție irezistibilă alături de Felix Baumgartner. Vedeta s-a bucurat de o vacanță în Austria

Mihaela Rădulescu, apariție irezistibilă alături de Felix Baumgartner. Vedeta s-a bucurat de o vacanță în Austria
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Septembrie 2021
Data actualizare: 09 Septembrie 2021
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Aparițiile ei în public sunt definite mereu de șarm, feminitate și eleganță. 

Bucurându-se de câteva zile de vacanță în Austria, vedeta a făcut câteva poze pe barcă alături de partenerul ei de viață, Felix Baumgartner. Imaginile postate pe Instagram au atras imediat atenția fanilor, care i-au scris sute de mesaje de apreciere. 


 

„Ești cea mai frumoasă, cea mai amuzantă și cu inimă caldă femeie pe care am întâlnit-o vreodată”, „Superbă și naturală”, „Ești minunata și mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi faci ziua mai frumoasă „Vă iubim, sunteți minunați”, „Ești genială! totul la superlativ! aștept să înceapă emisiunea”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor. (vezi mai multe imagini în galeria foto)


 

Mihaela Rădulescu, detectiv la Masked Singer România

Mihaela Rădulescu va avea rolul de detectiv la Masked Singer România. Vedeta va trebui să-și folosească intuiția și să ghicească cine se află în spatele măștilor. „Este cel mai provocator proiect la capitolul challenge mental, adică îți dă de lucru, nu doar în timpul orelor de lucru, ci mai ales acasă. Visez măștile, sunt cu mine peste tot. Mă obsedează. Este o căutare neobosită. M-a cucerit proiectul ăsta”, a spus aceasta într-un interviu pentru PRO TV. 
 

Masked Singer România revine cu cel de-al doilea sezon de pe 9 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV. 


Sursă foto: Instagram / Mihaela Schwartzenberg
Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies