Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre relația cu Felix Baumgartner: „De șase ani, ne tot desparte lumea”

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre relația cu Felix Baumgartner: De șase ani, ne tot desparte lumea
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Decembrie 2020
Data actualizare: 01 Decembrie 2020
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014 și nu pot spune că n-au avut parte de hopuri. Unul dintre ele este „gura lumii”, care i-a dat de multe ori despărțiți. Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația lor.

Au fost în centrul atenției din prima zi, iar asta nu e neapărat un lucru bun. Uneori, zvonurile lucrează în defavoarea ta, oricât de mult ai încerca să le ignori. Mihaela Rădulescu spune că s-a confruntat cu „vorba lumii” încă de la începutul relației cu Felix Baumgartner. Dar a fost vreodată relația lor în pericol?

De șase ani, de la prima lună, ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Vedeta PRO TV a mărturisit că ultimele luni le-au petrecut departe unul de celălalt din cauza pandemiei de coronavirus. Criza medicală care a afectat toată lumea i-a surprins în țări diferite și i-a determinat să comunice de la distanță. Într-un interviu acordat PROTV.RO în luna mai, Mihaela Rădulescu a dezvăluit cât de greu i-a fost să stea departe de iubit și de fiul ei, Ayan.

Asta a fost partea cea mai grea - copilul blocat într-o țară, eu în alta, Felix în alta... O nefericită... nepotrivire, care ne-a chinuit pe toți cei implicați, de dor. Așa s-a întâmplat”, a spus Mihalea Rădulescu. Citește interviul complet AICI!

Fotografii: PRO TV/@mihaelaradulescuschwartzenberg

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies