Mihaela Rădulescu, ipostază inedită pe Instagram. Cum s-a fotografiat vedeta

Mihaela Rădulescu, ipostază inedită pe Instagram. Cum s-a fotografiat vedeta
Data publicarii: 21 August 2021
Data actualizare: 21 August 2021
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. La 52 de ani, aceasta se mândrește cu un corp de invidiat.

Sportul și disciplina sunt cuvintele cheie pentru un corp de invidiat! Asta o demonstrează și Mihaela Rădulescu, care a uimit cu ultima sa postare de pe Instagram.

Vedeta s-a fotografiat în costum de baie, dar într-o ipostază inedită: cu capul în jos, stând în mâini și cu picioarele sprijinite de perete. 

Au urmat niste flotari, stretching si o senzatie grozava dupa ce-am revenit cu picioarele pe pamant:). Imi plac zidurile construite din caramizi, nu din idei preconcepute”, a fost mesajul ei.

Imaginea a strâns peste 15.000 de aprecieri și peste 200 de comentarii: “Femeie, ești senzație”, “Wow! Ești perfectă”, “Pfff așa ceva?! Ești incredibilă!”, “Wow...super corp...super formă”, “Wow...senzațională”, sunt doar câteva dintre reacții

Mihaela Rădulescu, detectiv la Masked Singer România

Din toamnă, Mihaela Rădulescu va avea rolul de detectiv la Masked Singer România. Vedeta va trebui să-și folosească intuiția și să ghicească cine se află în spatele măștilor. "Este cel mai provocator proiect la capitolul challenge mental, adică îți dă de lucru, nu doar în timpul orelor de lucru, ci mai ales acasă. Visez măștile, sunt cu mine peste tot. Mă obsedează. Este o căutare neobosită. M-a cucerit proiectul ăsta", a spus aceasta într-un interviu acordat pentru protvplus.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies