Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Simona Halep pe Twitter. Ce i-a transmis campioanei

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Simona Halep pe Twitter. Ce i-a transmis campioanei
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, Simona Halep,
Data: 13 August 2018

Vedeta a postat pe Twitter o fotografie cu meciul de la Montreal și a scris: ,,Mulțumim, Simona Halep. Încercăm să jucăm și altceva, dar am rămas pe tenis.".

Mihaela a adăugat și hashtag-urile #numberone (n.r. "numărul unu"), #thebestintheworld (n.r. "cea mai bună din lume"), #proudtoberomanian (n.r. "mândră că sunt româncă").

Simona a fost în atenția presei azi nu numai pentru rezultatul de la Montreal, ci și pentru că a fost vizibil supărată la festivitatea de premiere de la Rogers Cup, după ce mai mulți români din tribune au scandat mesaje anti-PSD.

Momentul care a supărat-o pe campioană s-a întâmplat în primul set, atunci când Sloane Stephens se pregătea să servească. În acel moment, unul dintre susținătorii români ai Simonei a profitat de liniștea dintre puncte și strigat: „M*ie, PSD!”

Episodul s-a mai repetat pe durata meciului, ultima dată fiind chiar în momentul în care Halep se afla la o minge de câștigarea finalei. Succesiv, campioana, vizibil deranjată de aceste episoade, li s-a adresat în mod direct celor din tribună în discursul de final.Foto: Arhiva
 
Astfel, după ce a felicitat-o pe Stephens și după ce i-a mulțumit antrenorului său, Darren Cahill, ea a folosit ocazia pentru a le adresa câteva cuvinte celor care au folosit pauzele dintre mingi pentru a scanda mesaje anti-PSD.

"Aş vrea să spun câteva cuvinte în limba română pentru românii din tribune. Vă mulţumesc pentru susţinere, iar acelora dintre voi care s-au comportat altfel decât trebuie le transmit să nu mai facă asta data vitoare. Data viitoare când veniți pe un teren de tenis vă rog să respectați mai mult această încăpere. Pentru că e prea frumoasă pentru așa ceva.", a spus Halep.

FULLSCREEN
Ce i-a transmis Mihaela Rădulescu Simonei Halep după Montreal
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO