Mihaela Rădulescu s-a pozat cu un actor celebru de la Hollywood. Despre cine este vorba

Mihaela Rădulescu s-a pozat cu un actor celebru de la Hollywood. Despre cine este vorba
Data: 25 Iulie 2019
Mihaela Rădulescu a făcut o poză cu unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și i-a dedicat momentul fiului său. 

Aflată în afara României, Mihaela Rădulescu alături de iubitul ei Felix Baumgartner au petrecut la un eveniment monden unde s-au întâlnit cu celebrul actor de la Hollywood John Travolta.

Astfel, Mihaela Rădulescu nu a vrut să rateze această ocazie și s-a pozat cu actorul american. "Și da, toți îl iubim pe John Travolta. Mulțumesc frumos! Această poză este pentru super băiatul meu Ayan.", a scris Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de patru ani. Cei doi formează un cuplu solid și se înțeleg de minune, aceștia arătând acest lucru pe conturile de socializare, unde își postează poze împreună într-un mod constant. 

Diva are și un copil de 16 ani, pe Ayan care este un adevărat sportiv. Adolescentul a moștenit de la celebra sa mama pasiunea pentru sporturi, iar asta s-a concretizat într-un corp foarte lucrat. Trăsăturile mature i-ar putea păcăli cu ușurință pe oameni, care s-ar putea grăbi să-i pună câțiva ani în plus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @ayanschwartzey #myboy #mysuperpower

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Ayan este elev în SUA, la o școală privată și este multiplu campion la Muay Thai ( box thailandez) și de patru ori campion la Krav Maga ( sport de apărare). Acesta mai are și o medalie la Kickboxing. 

Vezi și: Ce surpriză le-a pregătit le-a Mihaela Rădulescu concurenților

FULLSCREEN
Mihaela Rădulescu s-a pozat cu un actor celebru de la Hollywood. Despre cine este vorba
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO