Mihai Bobonete dă party la Vama Veche și cheamă pe toată lumea. „O să pun muzică, pe plajă”

Mihai Bobonete dă party la Vama Veche și cheamă pe toată lumea. bdquo;O să pun muzică, pe plajă
Mihai Bobonete vă așteaptă la Vama Veche
Autor: Dan Brumar
Data: 16 Iulie 2019
Mihai Bobonete organizează o petrecere de pomină Vama Veche, în acest weekend. Actorul din Las Fierbinți va pune muzică pe plajă și îi cheamă la party pe toți cei care sunt în stațiune.

Sâmbătă, începând cu ora 22.00, când soarele doarme buștean, Mihai Bobonete așteaptă oaspeți pe plaja din fața Hotelului Elektra. Actorul din Las Fierbinți dă petrecere în aer liber, iar muzica e adusă de el.

„O să pun eu muzică, pe plajă, cu Cer senin. Petrecerea durează de la ora 22.00 până la răsăritul soarelui. O să fie muzică de care ascult eu, în general muzică de Vama Veche, mai puțin electro”, dezvăluie Mihai Bobonete pentru PROTV.RO.

Alături de al va fi și Costi Diță, care va mixa circa 30 de minute, dar și DJ Cer Senin. Ia priviți mai jos ce afiș frumos!

Pentru că sunt la mare, am invitat lumea să vină să asculte ce muzică pun. E o petrecere pe plajă. Avem și vreo 300 de shot-uri, pentru primii veniți. Mai avem și un beach bar, unde prețurile sunt accesibile, ca de Vama Veche”, ne-a spus Mihai Bobonete.

Citește și: VIDEO Mihai Bobonete și-a pus glumele pe net ca să le vadă toți cei care n-au ajuns la show-urile lui

Actorul din Las Fierbinți și-a anunțat evenimentul și pe Instagram, unde a avut o postare amuzantă.

„Am văzut că era lumea fiartă pe facebook, că de ce se plimbă ăștia cu avioanele pe cerul Bucureștilor. Am pus mâna pe telefon și am sunat la MAI. Domne, zic, ce e cu vânzoleala asta pe cer că s-au speriat ăștia pe facebook și vor să știe ei clar de ce vă plimbați voi cu avioanele fără să cereți voie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) on

Că stați așa, că să vedeți, că noi nu... Bă nene, mie-mi ziceți clar, ce cătați voi cu Mig-urili în Piața Victoriei? Domne, ne-ai prins... Ce să mai, noi ne pregătim pentru petrecerea de sâmbată seara, de pe 20 iulie din Vama Veche, că vrem să ajungem pe plaja Elektra cu avioanele. Du-te domne de aici... Nu e nici o petrecere... Ete na... Las că vedeți voi!”, a scris actorul pe Instagram. 

Deja, zeci de prieteni de-ai lui Mihai Bobonete au anunțat că vor fi prezenți la petrecerea de pe plajă. Așa că, acum e rândul vostru. Partikipi?

Vezi și: Giani i-a vândut casa lui Bobiță

FULLSCREEN
Mihai Bobonete dă party la Vama Veche și cheamă pe toată lumea. „O să pun muzică, pe plajă”
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO