Mihai Bobonete, declarație răvășitoare de ziua fiului său, Octav: „El este tot ce mi-am dorit eu să fiu”

Mihai Bobonete, declarație răvășitoare de ziua fiului său, Octav: El este tot ce mi-am dorit eu să fiu
Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina. FOTO: @mihai.bobonete
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Ianuarie 2022
Data actualizare: 12 Ianuarie 2022
Mihai Bononete este un om fericit și vrea ca întreg Universul să știe asta. Comediantul și-a deschis sufletul de ziua fiului său, Octav, care a împlinit 12 ani. Bobo a mărturisit de ce este mândru de băiatul lui.

Mihai Bobonete și-a pus sufletul pe „foaie” în ziua în care fiul lui, Octav, împlinește 12 ani. Comendiantul a postat o declarație emoționantă, în care își arată satisfacția că băiatul nu i-a moștenit defectele, pe care el nu s-a sfiit să le enumere. 

Sunt un om meschin, trândav, urâcios, rău, mincinos, leneș, delăsător, fără încredere, umil, trist, fără ureche, gras, împotrivă, necitit și plin de el totodată... NIMIC din astea nu s-au atins de omul ăsta, nimic din astea nu au mers mai departe, nimic, din partea mea întunecată, nu e moștenită de Octav... nimic, pentru că el este Fericirea Mea, el este tot ce mi-am dorit eu să fiu și nu am putut ajunge, el este lumina din întunericul ce m-a cuprins odinioară, el este trecutul, prezentul și marele meu frumos viitor, el mi-este totul și totul e Frumos și Bine”, a scris Bobo pe Instagram.

Citește și: Mihai Bobonete dezvăluie cum au scos copiii săi bunătatea din el. „Cel mai important lucru”


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Actorul din Las Fierbinți se declară „cel mai fericit tată din Univers” și îl descrie pe Octav ca fiind „un copil bun, omenos, sufletist și sensibil”.

Sunt tată de copil BUN, OMENOS, SUFLETIST ȘI SENSIBIL, sunt omul căruia i s-a dat o misiune nobilă prin creșterea unui copil ca Octav.

Vă scriu asta ca să știți, ca să știți că sunt mândru, ca să știți că nimic pe lumea asta nu m-ar fi împlinit mai mult ca această minune de băiat și vă scriu asta ca să mă laud.

Da... e al meu și are 12 ani Azi”, a mai scris Bobonete.

Comediantul a invocat Divinitatea și i-a cerut un singur lucru:

Dumnezeule, dacă exiști, îngăduie-mi a mă bucura de tipul ăsta la fel de mult precum am făcut-o până acum și ține-mi mintea și ochii deschiși să învăț binele și frumosul de la el, așa cum mi-l arată zi de zi în fiecare zi de 9 ani încoace!

La mulți ani băiatul meu! Iartă-mă că sunt nărod față de tine câteodată... și nu uita: Tati te iubește la nesfârșit!”, și-a încheiat Mihai Bobonete expunerea.

Mihai Bobonete mai are o fiică, Maria (aproape 8 ani), cu soția lui, Cătălina.

Fotografii: PRO TV/@mihai.bobonete

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!