Mihai Bobonete, peripeții cu faimoasa Pink: "Ce să mă mai întorc să-mi cer scuze, nu știam engleză deloc atunci"

Mihai Bobonete, peripeții cu faimoasa Pink: Ce să mă mai întorc să-mi cer scuze, nu știam engleză deloc atunci
Data publicarii: 24 Noiembrie 2021
Data actualizare: 24 Noiembrie 2021
Dan Chișu și Mihai Bobonete au povestit în cadrul podcastului "Da bravo" un episod comun în care au intrat în încurcături cu celebra cântăreață Pink.      
Aceasta a venit să susțină un concert în România, dar Bobonete avea alte probleme. Lui Dan Chișu, Bobonete i-a rememorat:

“Erai față în față cu o tipă blondă;tu, când m-ai văzut, ai schimbat privirea. Știu că m-am pus în fața ta, am și împins-o un pic și-am început: ‘Dane, avem o problemă cu microfonul’. Tu aveai șocul ăla, când vezi prostul din fața ta și mi-ai zis: ‘Băi Bobo, fă și tu cunoștință cu Pink!’. Iar eu: ‘Da, Bobo! Băi Dane, nu mai merge microfonul, am găsit unul ieftin la Muzica, 400 de euro, atât costă.  Tu ai văzut că am împins-o pe aia, iar eu am dat mâna cu ea și am zis Bobo și atât: ‘Hai că vorbim noi mai încolo!’. După ce-am ieșit, mi-aduc amine, am rămas lângă niște flori de Maica-Domnului, apoi, în tăcerea minții mele am auzit doar atât: Pink. Care Pink? Am venit până aproape de geam și-am văzut că era Pink. Ce să mă mai întorc să-mi cer scuze, nu știam engleză deloc atunci?! Ai zis apoi, de față cu toți: ‘Băi, voi știți ce-a făcut prostul ăsta?!”
 

Și Dan Chișu are o aventură cu Pink, care se leagă de cea povestită de Bobonete:
 
“A venit o blondă în niște papucei cu blăniță, într-o pijama, trening, iar eu i-am spus că nu permit o asemenea ținută la mine în restaurant. Și mi-au zis ăștia: "E Pink". Poate să fie și Blue. Câteva zile mai târziu am reglat situația, s-a întors la restaurant, i-am gătit, am făcut tot. Apoi, mi-a zis și ea: ‘Am avut un șoc atât de puternic că am fost refuzată, am vrut să văd ce e acolo! Apoi ai venit tu cu faza asta’”, 

FOTO: MIHAI BOBONETE FACEBOOK/INSTAGRAM

Vezi și: Tiktokjobs: Rețete și bucătari:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!